Znovu aktivní? (E)

Po dlouhé době se zase ozývám. Po odchodu Fer to tu začalo zapadat prachem...

I přesto, že jsem tu chodila skoro každý den a psala jsem do "Jsi tu?" nikdy jsem nebyla schopna se "dokopat" k nějaké práci.
Teď, si myslím, je už ale nejlepší čas k "znovuzrození". Můžu to tak nazvat, ne?
Chtěla bych se začátkem školního roku být aktivnější, ale sama bych to tu prostě neutáhla. Teneby na smečku očividně nemá moc času a myslím, že jí nebude moc vadit, kdybych ji opět zařadila na post delty.
Berme to tady jako takovou "menší pauzu". Oddech od toho všeho. Ale teď se zase vracím zpěta slibuji, že ode dneška se budeme mít mnohem lépe.
 
Také bych vám chtěla oznámit, že sem s největší pravděpodobností přibyde adminka, která ale nebude mít svého vlka, jen nám tu bude pomáhat. Nejvíce se asi bude věnovat vymýšlení různých aktivit pro smečku. Snad ji tu přivítáte s otevřenými tlapkami...
 
Pro začátek si myslím, že by nebylo špatné uspořádat takový sraz na Chatu, abychom zjistili, zda o obnovení vůbec máte zájem.. Datum by mohlo připadnout na 29. 8. 2014 v 18:00
 
Snad přijdete...
 
 
 
PS: Tato RPG je stále aktivní.. (Pro ty, kteří se ptali) c:
 

 

 

Elisa, Stín půlnoci

 

 

 

Diskusní fórum:

Doufám, že nezapomenu

Doufám, že nezapomenu na ten "sraz", ale doufám, že Destiny bude zase aktivní jako před rokem.

Re: Doufám, že nezapomenu

To já taky ;)

Přidat nový příspěvek

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás