Vysvětlení mé neaktivity v mém podání a vše další (F)

Po dlouhé době vás, vlččci a lovci, zdravím prostřednictvím tohoto článku.
Jak je nejspíš všem známo z předchozího článku a vlastně i z rubriky "Jsi tu?", byla jsem delší dobu neaktivní. Je mi to moc líto, ale okolnosti nedovolily jinak. Teď abych to vysvětlila. Začalo to tím případem s počítačem, končilo to nemocí. Počítač si prostě a jednoduše řekl, že už ani páru a plně své rozhodnutí dodržel. Následovat bude jeho resetování, které nemá vymezenou dobu, bohužel.
Někde mezi tím, se mě zmocnila jakási bakteriální nemoc, která rovněž zabránila tomu, abych se tu ukázala. Mezi ležením, čajem, ovocem a spaním se jednoduše nevlezlo nic jiného, než při přilepšení alespoň trochu dohánět školu.
Avšak abych vám to nějak vynahradila, rozhodla jsem se držet smečku s dobou a jelikož stále více lidí chodí na internet (a na naši RPG) přes mobil a některé typy nepodporují klasický vzhled, vybrala jsem smečce novou šablonu právě pro mobily, která vás odprostí od toho nepříjemného designu, alespoň u nás. Můžete hned vyzkoušet.
Pro prémia (vlky a lovci s prémiem jsou označeni hvězdičkou) jsme vymysleli novou dobrovolnou rubriku v profilu, kterou byste si můžete nadepsat a vyplnit dle svého gusta. Může se jednat o zajímavosti o vaší postavě, jak postava vznikala, co vás přivedlo k nám a k RPG, kontakt na vás, nebo něco o vás jako reálných osobách. Nad tímto vám necháváme volnou ruku (ovšem požadujeme nějaké ty zásady slušného chování na internetu) a pokud vůbec nic takového nechcete, nemusí se ve vašem profilu nic takového vyskytnout.
Dále je mi ctí uvítat mezi námi první pár smečky Osudu  Sperase s Kess. Přeji hodně štestí ve společném soužití.
Zároveň je tu však špatná zpráva. Vlastně dvě. Nejspíš si vzpomínáte na vlka Falca, který byl již podruhé vyhnancem. Neprojevil žádné snahy o místo ve smečce, proto jsme jej museli vyloučit. Podobný je případ lovkyně Xion, která sice zabojovala, ale nakonec prohlásila, že se o svou postavu již starat nechce a tím pádem je taktéž smazána. Ovšem o hráčku jako takovou se bát nemusíme, zůstává zde s jinou postavou.
Taky bych chtěla poprosit některé, hlavně ty novější členy, aby se podívali, jestli nemají u nějaké kolonky napsáno červeným písmem to, co jim chybí. Prosila bych o doplnění.

 

Musím říci, že tohle je snad nejdelší článek v novinkách. No, není se čemu divit, když jsem tu tak dlouho nebyla.
 
Feria, Serenáda noci

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás