VLS 2015 - Info (K)

Zdravím všechny,

tento článek bude obsahovat hlavně informace o nadcházející Velké Letní Soutěži 2015. 

Za prvé bych vám chtěl poděkovat za rychlou a kladnou odpověd na můj návhr, tudíž vám mohu prozradit, že VLS 2015 se konat bude. Soutěž bude probíhat od: 7. 7. 2015 do 7. 8. 2015, tudíž celý měsíc prázdnin. Celý systém soutěže se bude podobat VLS 2013, po celý měsíc budou ve speciální rubrice úkoly, za jejich splnění zúčastnění dostanou určitý počet bodů. Počet bodů závisí na rychlosti a na správnosti odpovědi. Pokud se někdo se soutěžících úkolu nezúčastní, automaticky přichází o 100 bodů. Na konci se lze dostat i do bodů mínusových.

Pokud máte zájem o účast ve VLS 2015, tak se zapište dolů do diskuzního fóra. Soutěžních úkolů se mohou zúčastnit pouze zapsaní členové. Čas na zapsání máte do 30. 6. 2015 - 23:59. Zapsaným členům bude přes e-mail zasláno heslo k formulářům na soutěžní úkoly. Heslo bude ke každému formuláři se soutěžním úkolem stejné.

Zapsaní členové:

  • Elisa, Stín půlnoci 
  • Maya, Ohnivá duše
  • Taurvë, Modrá kapka

* = Nemá heslo k soutěžním úkolům, poprosil bych o jeho uvedení dole ve formuláři

 

-Knight

 

 

Zápis do VLS 2015

Dotazy, komentáře:

E-mail

Tak, zde je mail : vlciraj@email.cz

Přidat nový příspěvek

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás