Velikonoční kreslící soutěž (UZAVŘENA)

Ahoj, Tamakaso jméno mé :D Možná nevíte, ale jsem pomocník se soutěžemi a tak jsem něco vymyslel :) 

Nejprve si řekněme něco o velikonocích:

Velikonoce jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem v roce. Ovšem velikonoce mají dlouholetou tradici a jedná se o oslavu jara. Velikonoce vznikly z latinského pascha, které překládáme jako přechod či přejití a jedná se o oslavu z mrtvých vstání Ježíše. Právě ukřižování Ježíše bylo nedaleko od židovského svátku pesach - oslava osvobození Izraelitů Mojžíšem z egyptského otroctví. Velikonoce nemají v našem kalendáři stálé datum, jsou vypočítávány právě podle "velké noci" kdy byl Kristus vzkříšen. Celé velikonoční období trvá 50 dní od Velikonoc do tzv. Letnic, přičemž pro většinu z nás znamená oslavu Velikonoc pár dnů volna navíc, které jsou s jejich oslavou spojeny. Celý velikonoční týden: Modré (někdy žluté pondělí) Šedivé úterý Popeleční středa Zelený čtvrtek Velký pátek Bílá sobota Boží hod velikonoční (připadá vždy na neděli) Velikonoční pondělí Právě k Velikonočnímu pondělí se vážou tradice, které zná každý z nás. Nejčastější je pletení pomlázek a barvení vajíček. Většinou chodí na koledu chlapci a vyšupávají dívky "aby neuschly". A v některých koutech naší republiky se jednou za 4 roky tato tradice obrací a chodí šupat dívky - jedná se o přestupný rok. Další tradicí koledy je polévání vodou a samozřejmě ta nejpříjemnější část - obdárovávání. Tradiční malovaná vajíčka - kraslice v dnešní době často nahrazují čokoládová vejce či různé sladkosti a v neposlední řadě i něco na zahřátí.

 

A soutěž? Jedná se o kreslící soutěž :) Takže budete kreslit a posílat obrázky, které se pak budou bodovat, ale nedávejte body svému výtvoru

Takže to shrnu:

·         Soutěž bude trvat od pátku 3. Dubna 2015 do velikonočního pondělí 6. Dubna 2015.

·         Můžete posílat pouze jeden výtvor.

·         Vlčice posílají obrázky (mohou si vybrat) mezi těmito tématy: Peču beránka/zajíce, zdrhám před vlky (kluky) a nesu vajíčka, maluji kraslice, snažím se nenápadně zdrhnout před šmigrustem.

 

·         Vlci (samci) posílají obrázek (mohou si vybrat) mezi těmito tématy: Okusuji těsto, pletu pomlázky, nesu pytel s vajíčky a jinými dobrotami, honím vlčice s pomlázkou, hádám (dohaduji) se s ostatními vlky kdo má více vajíček, mega vejce, beru si kraslici od vlčice.

 

·         Můžete poslat obrázek 1 a více vlků, ale musí tam být i váš vlk.

·         Můžete doplnit hláškami (aspoň bude, legrace :D)

 

Tak to by bylo a ještě jak se to vyhodnocuje?

1.       - Dá se to na web RPG

2.      - Dá se k tomu ankety

3.       - A nyní můžete pro JEDEN výtvor hlasovat.

4.      - Ten kdo má nejvíce hlasů vyhrává.

 

Ceny?

1.      -  Pochvala od Tamakasa (nejspíše i od Elis), 8% do tvorby (pokud, máte 100%, smíte si vybrat do čeho to, dáte) a  diplom za první místo.

2.       - Pochvala od Tamakasa (nejspíše i od Elis), 5% do tvorby (pokud, máte 100%, smíte si vybrat do čeho, to dáte) a diplom za druhé místo.

3.       - Pochvala od Tamakasa (nejspíše i od Elis), 2% do tvorby (pokud, máte 100%, smíte si vybrat do čeho, to dáte) a diplom za třetí místo.

4.       - A další místa je pochvala od Tamakasa a Elis + diplom za umístění

 

Posílejte mi to na můj e-mail: Tamakaso@email.cz

 

Tak pokud jsem na něco zapomněl tak mi pište pod článek a šťastné velikonoční kreslení! :)

 

Tamakaso, Duše plamene

 

Otázky?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás