Profily, Premium účty, zasedání smečky (F)

Už je to dobrých pár dní,  se s Elisou nemohu potkat na CHATu, abych se s ní domluvila na nových aktualitách.
Rozhodla jsem se tedy udělat to sama v příštích dnech, nebo dnes.
Tak tedy:
  • Vznikla nová rubrika na spřátelení smeček. Tyto smečky pak mohou podnikat společné akce
  • Feria si změnila a konečně "jakš takž" udělala profil
  • Vám všem jsem upravila profily, protože někteří je měli podle staré registrace, nekteří podle nové. Taky byl celkem chaos v pořadí, takže se určilo nové pořadí údajů. Prosím podívejte se do svých profilů, protože tam máte poznámky, které byste si měli upravit.
  • Vznikne omezený počet obrázku ve fotogalerii a budou to pouze obrázky, ne animace.
  • Pravděpodobně vzniknou (či už vznikly) něco jako "Premium účty" (členi s Premium účtem označeni *), které budete moci získat a) ve vybraných soutěžích b) za ACTointy c) admininstrátorstvím. Bude to spočívat v tom, že: 1) si budete moci sami vybrat barvu svého profilu 2) přidat nějaké animace a tzv. "Stampky" 3) Neomezený počet obrázků ve fotogalerii 4) Možnost zásahu do řídění smečky (tzn. návrhy, možnost hlasování o nových zlepšeních)
  • Asi každý Pátek od 17:00 do 17:30 bude probíhat takové "Zasedání smečky", kde bude adminům sdělovat vaše názory, návrhy, nápady, klást otázky a popř. budou členové s Premium účty hlasovat.
 
Feria, Serenáda noci

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás