Lulu, Bláznivá Lú již není mezi námi...(E+F)

Ano, je to tak. Bohužel, ztratili jsme naši členku, vlčici, kamarádku. Dobrovolně opustila naší smečku. (Nemysleli jste si, že je mrtvá že? :D) Přesvědčovala jsem ji, ale ona si stála za svým. Tady Vám napíšu, co napsala::: "Chcem odýsť zo smečky... Je tu (nič v zlom) nuda a skoro nikto sem nechodí.... Takže ja Lulu, Bláznivá Lú dobrovoľne odchádzam. Tak pa.":::
Tak, toť asi vše. Je to velice smutná novina. Doufám, že po dlouhou dobu se nic takového opakovat nebude.

 

Elisa, Stín půlnoci

_____________________________________________________________________________
Ano, je to divné. Ale já jsem se rozhodla sem vyvěsit něco, co by se dalo s lehkostí nazvat "Obhajoba smečky".
Tedy...
 
1) "Je tu (nič v zlom) nuda..."
Tak tedy, milá Lulu, nevím, jestli jsem nepozorná, nebo jsi se nezúčastnila ani jedné soutěže. To znamená, že ses mohla nudit. Na CHAT jsi taky téměř nechodila a tak Tě to zde nebavilo. O tvorbě ani nemluvě. Řekni mi teď, prosím, co jsi udělala pro to, aby ses bavila. Ano, nic. Vůbec nic. Zábava nezáleží jen na nás. Záleží jen na tobě samotné.
 
2) "...skoro nikto sem nechodí..."
Nikdo? Podívala jsi se někdy do rubriky "Jsi tu?"? Myslím, že na členy mohu být (alespoň na většinu) hrdá. Aktivní jsou. Ano, je jich málo, ale pořád lepší málo a slušných, než hodně a vulgárních. Navíc, teprve začínáme a... více to prostě nejde.
 
3) Ke všemu.
Dobře. Akceptuji to, že jsi se rozhodla tak, jak jsi se rozhodla. Ale... dle mého by bylo vhodnější napsat do rubriky "Důležité", pěkně se tam rozepsat, přidat více důvodů,... Celé by to mělo větší disciplínu, než to takto poslat v CHATU.
 
To byla má slova. Možná s nimi nesouhlasíte, ale... U mě ti, kteří nepodloží něco pořádně, jednoduše nemají šanci (souhlasím s označením "puntičkář").
Děkuji.
Feria, Serenáda noci

 

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás