Hlasování - den třetí

Omlouvám se za zpoždění...

Den třetí- téma VLČÍ SMEČKA

Maya:

Byla jednou jedna smečka, která spolupracovala a pomáhala si, ale všichni vlci museli dodržovat postavení. Jednou přišli lovci se svými psy. Pro smečku nastala těžká doba. Polovina smečky měla strach a proto se někteří pokusili smečku opustit, ale vždycky je psi polapili. Alfě smečky bylo jasné, že takhle to dál nejde a rozhodl, že všichni odejdou na posvátné místo, smečka se vydala, co nejhlouběji do lesa, kde sotva dopadaly sluneční paprsky. Potom vlci vlezli do tunelu, který vedl do Údolí Vlků o kterém věděli jenom vlci. Už se tam skrývaly i jiné smečky, avšak v těchto dobách muselo být příměří. Všechny alfy si mysleli, že budou v bezpečí, ale netušily, že jeden z vlků toho využije. Ten vlk neměl zrovna dobré postavení, byl omega.Ten vlk se vydal za loveckými psy a řekl jim, že ví, kde se všichni vlci skrývají. Psi ho vyslechli, když jim to vlk dopověděl, tak ho roztrhali, přivolali lovce a vydali se do Vlčího Údolí. Pozabíjeli skoro všechny vlky a odešli. Přežili jen tři obyčejní vlci a dvě alfy. Ty alfy byly dříve úhlavní nepřátelé, ale teď se všichni zbylí vlci spojili, aby přežili a utvořili opravdovou smečku, všichni si vážili svého postavení i omegy se měly dobře a tahle smečka neměla žádného zrádce a jelikož si lovci mysleli, že zabili všechny vlky odjeli a nová smečka mohla zase žít v míru. 

Meylin:

I když mají vlci ve smečce mnoho postů, drží se pravidla Jeden za všechny všichni za jednoho. Je to jedna velká rodina.

Příběh: 
Byl jednou jeden vlk samotář. Žil sám už několik let a říkal si, že mu nic nechybý. Jenže v srdci měl prázdné místo, které nemohl vyplnit.
Jednou byl na lovu. Uviděl nádherného jelena. Jeho instinkt mu radil ať se s tímto zvířetem utká. Začal jelena pronáslesovat. Běžel za ním. Když se mu povedlo ho zahnat do kouta jelen se proti němu otočil čelem a začal se bránit. Bojovali spolu jenže jelenovi se podařilo vlka zranit svým parožím. Vlk se svalil na zem a jelen utekl.
Vlka našla jedna celkem početná smečka, ve které se všichni znali, uctívali se a měli se rádi. Nevěděli co s ním. Byl v bezvědomí.
Když se vlk konečně probudil rozhlédl se a uviděl plno neznámých vlků. Lekl se a chtěl utéci. Jenže jeho zranění mu to nedovolovala. Přistoupil k němu samotný alfa smečky. ,,Vítej cizinče....“ pronesl.
Vlk se zalekl. Nebyl zvyklý na tolik vlků okolo sebe.
,,Neboj se chceme ti pomoci. Všimli jsme si že jsi sám a tak ti chci říci, že moc rádi přijímáme nové členy. Nechceš se přidat?“ oznámil mu alfa. Vlk se zamyslel
,,No.... já jsem zvyklý být sám. Nevím jestli to budu ve smečce zvládat.“ řekl. ,,Ale na tom není moc těžkého. A navíc členství ve smečce má plno výhod.“ odpověděl mu a ostatní členové se na něj prosebně podívali. Vlk si to nakonec rozmyslel a řekl, že tedy přijímá. Alfa se usmál a řekl. ,,Začínáš na postu omega, samozřejmě“ a odešel.
Když se vlk uzdravil. Začal tedy se smečkou normálně žít. Nejprve se tedy ostatních trochu stranil, ale nakonec si zvykl a začlenil se.
Začal lov. Smečka se připravovala na nájezd na stádo jelenů. Vypravili se na pastvinu a povedlo se jim částečně obklíčit stádo. Rozběhli se. Měli v tom propracovaný systém a vlkovi se to líbilo. Líbilo se mu jak smečka společně pracuje a dorozumívá se a jak jim to jde od ruky. Tedy spíš od tlapek.
Když zahnali pár jelenů na vhodné místo, tak začali útoky. Jenže vlk poznal svého soka. Byl mezi nimi ten jelen, který ho zranil. Ale za jednu věc chtěl vlk jelenovi poděkovat. Díky němu našel tuhle skvělou smečku. Smečce se povedlo jeleny zabít a vlk jelenovi ještě než zemřel poděkoval. Smečka poznala co vlk cítí a tak ho podpořili. Stáli za ním. Vlk se konečně cítil šťastný. Smečce začali hody. Jejich hody bohužel překazil rys.
Nepozorovaně se dostal k vlčatům čekajícím na své rodiče. Vlk, protože stál dál od ostatních, si ho všiml.
Mohl se na ně vykašlat, ale on se nedal. Vyběhl za rysem a začal vlčata bránit. Chvíli soupeřili už to vypadalo že rys vlka zabije, ale to si ho už všimly ostatní a bránili vlčata také. Rysa zabili. Smečka začala vlkovi děkovat, že ubránil jejich děti.
Vlk ale jim na to řekl. ,,Pomohl jsem vám jako vy jste pomohli mě. A navíc jste moje smečka a já sem patřím.“ Všechny to dojalo a alfa vlkovi zvýšil post.
Vlk konečně našel rodinu a konečně vyplnil to prázdné místo v srdci. A ještě zjistil, že ve smečce je síla.

Knight:

Smečka pro mě nějakou dobu představovala pouze nějakou větší skupinu vlků. Pro některé smečka znamená rodinu, pro některé zase něco pro co budou v boji bojovat až do vytí vítězství nebo až do zaznění sirén prohry. Silou smečky je vlk a silou vlka a smečka. Pochopil jsem to, až jsem se přidal ke Smečce Osudu. Po chvilce jsem začal chápat pravý význam smečky. Dostal jsem něco, co mohu chránit a bojovat pro to. Ze začátku jsem si myslel, že to byla pouze jedna další chyba, ale zjistil jsem, že to možná bylo nejlepší rozhodnutí mého bezcenného života. Bytí ve smečce je zatím jediná věc, na kterou jsem hrdý.

Hlasujte!

Anketa

Čí příběh se vám nejvíce líbil?

Maya 2 20%
Meylin 4 40%
Knight 4 40%

Celkový počet hlasů: 10

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás