Aktuality (F)

 

V posledních minutách, hodinách, možná i dnech se toho odehrálo celkem hodně. Pojďme si tedy vše shrnout.
  • Tak - jsem opět zpátky. Pro některé to může znamenat navrácený teror, pro některé úlevu. Avšak tak či tak jsem Alfou opět já - Feria, Serenáda noci
  • Konečně se naskytla příležitost vyhlásit výsledek ankety. Můžu vám spolehlivě říci, že tu s vámi Fer ještě nějaký ten Pátek pobude, jelikož  je zrovna teď (17:24) výsledek ankety devět ku osmi pro mě. Děkuji těm, kteří chtěli Fer udržet a jako odměnu se konečně pustím do konstrukce svého profilu.
  • S Elisiným předešlým článkem mohu souhlasit. Je pravda, že zmínění členové nejsou aktivní a není možné, že by se po tuto dobu nedostali na PC. Akorát jednu osobu bych vynechala a tou je Lulu, Bláznivá Lú. Myslím, že se po přečtení příspěvku posnažila a trochu zapracovala. A s návrhem na "ČÍSTKY" souhlasím. Proč ne? Alespoň se nám ukážou ti praví, odhodlaní členové smečky, či skupiny lovců.
  • Další téma, které úzce souvisí s tím předešlím je to, že jsme se s Elisou domluvili, že dáme Siraelovi, Synu větru jakousi "výhodu". Výhodu myslíme v tom, že ona osoba má jistou soukromou věc a díky ní nemůže být příliš aktivní. Pokud si budete myslet, že vaše soukromí vám nedovolí být aktivní mužete, aby to bylo tkzv. fér, zažádat také a my se dohodneme, jestli je váš problém tohoto hoden.
  • A ještě jedno téma, co se aktivity týče - nyní je můžete v rubrice "Jsi tu?" i omlouvat dopředu (pokud budete vědět, že nebudete mít přístup na internet), nebo zpátečně (při nemoci, zákazu na PC,...). Doufám, že toho patřičně využijete.
  • Následující bod se bude zabývat kontaktem. I ten byl krapet pozměněn.
  • Poslední odrážka je o novém obrázku Fer v jejímprofilu, který sama kreslila (Nelekněte se! :D - pozn. autora )
 
Toť snad vše.
Feria, Serenáda noci

 

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás