Vyhodnocení jarní bleskovky (K)

Jarní bleskovka byla právě vyhodnocena, diplomy rozdané, vyhrané ACTy přičtené...

Logicky byla tímto tato bleskovka i uzavřena

Celkem mě překvapilo (a i zklamalo), že se zúčastnili pouze 2 členové z celkového počtu - 11.

Také jsem si všiml, že Maya do bleskovky uvedla, že chce něco změnit v profilu, takže to prosím napiš dolů do komentářů nebo do změn údajů a my ti to rádi změníme ^^

Soutěže >> Jarní bleskovka - Vyhodnocení

-Knight

 

 

Komentáře:

Vlastně jsem nic nenapsala

Jde trochu o vylepšení "O mně" a doplnění obrázků ve fotoalbu , ale to bych musela napsat do "Změny údajů." Ale! Byla by to již 2. změna v profilu a 3. už se platí. No a já jsem prostě strašný hamoun, což znamená, že se smířím s tím, že si "O mně" prostě nezměním! :D (Nikdy neříkej nikdy, jelikož si stejně budu muset, doplnit nějaké ty obrázky, takže třeba k tomu přidám vylepšení "O mně" XD Pokud jde o obrázky do fotoalba, asi nedokážu namalovat Mayu stejně, takže asi no...:D)

To je (asi) vše. Ale i tak děkuji, že jste si toho vůbec všimli. :) No...Tohle není podstatné, takže jsem to nenapsala do "Co jsi uděl/a", aby jste s tím zbytečně neztráceli čas. Já vím, Maya je zase rozepsaná (ukecaná)

Prostě děkuji a předem se omlouvám za pravopisné chyby.

Re: Vlastně jsem nic nenapsala

Pokud vím, tak jsi do změn údajů psala pouze o připsání něčeho do "O mně". Ovšem jako změna, za kterou se po třetí změně platí, se počítá to, že si třeba kompletně změníš minulost, vzhled vlka, jméno atd. Nikoli to, že jinak zformuluješ "O mně", takže se ti zatím žádné změny nepočítají ^^

Re: Re: Vlastně jsem nic nenapsala

Děkuji za objasnění :D :)

Přidat nový příspěvek

Tvůj e-mail

Pošli nám svůj e-mail, abychom tě mohli kontaktovat, kdyby se se stránkou cokoli stalo. E-mail budou znát pouze admininstrátoři (Elisa), takže se nemusíš bát.

Kontaktujte nás